Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Duben 21, 2025, 18:26:04
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 15 16 [17]

Autor Téma: mm6 mod_The Chaos Conspiracy  (Přečteno 74558 krát)

rengo

• Pokročilý
Re:mm6 mod_The Chaos Conspiracy
« Odpověď #240 kdy: Březen 24, 2025, 13:00:47 »

Jo, u mě je to nejspíš klasický TCC. U nové instalace jsem docílil toho, co pro změnu popisuješ ty, ale mám taky jen 3 poznámky z domů okolo hradu :).

Tak jsem zvědavý, jestli se někomu podaří přijít na to co dál. Já jsem přemýšlel, co by mohla být "Skála porozumění". A vymyslel jsem pouze obelisk v Sorpigalu a také kopec na JV v téže mapě. Ale ani jedno mě dál neposunulo.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #241 kdy: Březen 24, 2025, 13:12:25 »

Part 2 je podle mě něco jiného, než co je přístupné skrze Městskou bránu nebo po smrti družiny. Za mě bude nutné najít i poznámku č. 2 a teprve pak se něco stane na té mapě Voidu, stejně jako v původním TCC.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #242 kdy: Březen 24, 2025, 18:21:35 »

Teď jsem schválně zkoušel poskládat tu modifikaci od píky a přitom jsem zjistil dvě věci:

1) na Celestial Heavens se v diskusi psalo, že Part 2 je s Redone nekompatibilní a na jeho implementaci se teprve pracuje - BDJ se na tom zřejmě odmítl podílet, takže to chlapci musejí vymýšlet od počátku
2) upravený instalátor pro Part 2 opravdu není součástí žádné z instalaček Redone

Když to tedy shrnu, tak Part 2 je v Redone Ultimate vlastně nefunkční ;).
IP zaznamenána
This is the end ...

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #243 kdy: Březen 24, 2025, 18:55:07 »

Takže tu hru vlastně nemůžu dohrát? :D

Já jsem z příspěvků Tona získal pocit, že on to dohrál. Nebo mi to alespoň přijde jako nutnost, když děláš češtinu. Ale možná to tak není…
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #244 kdy: Březen 26, 2025, 09:06:49 »

Já jsem z příspěvků Tona získal pocit, že on to dohrál. Nebo mi to alespoň přijde jako nutnost, když děláš češtinu. Ale možná to tak není…

Určite som aj Redone dohral až dokonca. Niekde budem mať aj záverečnú obrazovku - skóre.
Momentálne nemám možnosť to pozrieť, lebo mením počítač(odišla základná doska). Ale určite na to pozriem, tiež ma to zaujíma :) BTW ako som už písal čeština nie je moja, len som ju tam napasoval z pôvodného TCC.
IP zaznamenána

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #245 kdy: Březen 26, 2025, 12:03:42 »

Určite som aj Redone dohral až dokonca. Niekde budem mať aj záverečnú obrazovku - skóre.
Momentálne nemám možnosť to pozrieť, lebo mením počítač(odišla základná doska). Ale určite na to pozriem, tiež ma to zaujíma :) BTW ako som už písal čeština nie je moja, len som ju tam napasoval z pôvodného TCC.

Díky za info, tak jsem zvědavý, jak to dopadne :) zkoušel jsem to ještě jednou projít a poznámku dvě jsem prostě nenašel.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #246 kdy: Březen 26, 2025, 14:46:25 »

Taky jsem zvědav, alespoň se dozvíme, jak se v té mapě posunout :D.
IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 ... 15 16 [17]