Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Leden 16, 2025, 22:50:14
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15

Autor Téma: mm6 mod_The Chaos Conspiracy  (Přečteno 69945 krát)

Ali

• Host
mm6 mod_The Chaos Conspiracy
« Odpověď #45 kdy: Březen 04, 2012, 08:44:03 »

Při plnění úkolu v Demonclaw pro lorda Godwinsona tj. druhý úkol s mečem velitele orků Grish'naka, najdeš v Hradní ubytovně v jedné z ložnic svitek létání. Nad hradem Birka pak najdeš experta vzdušné magie. Další svitek získáš v Leannor Hall u Lady Klaravoyi, povyšovatelky druidů. Mistrem vzduchu se staneš až po získání druhého povýšení na Adepta. Jen mistrovství vody není vázané na povýšení.
IP zaznamenána

Zubr

• Nováček
  • *
« Odpověď #46 kdy: Březen 04, 2012, 17:49:10 »

tak tam jsem žádný svitek nenašel, ten co jsem dostal pro to abych zaletěl pro růži jsem spotřeboval na ten úkol. Ale kde se dá koupit kniha?? ne svitek ... ?
IP zaznamenána

Ali

• Host
« Odpověď #47 kdy: Březen 04, 2012, 18:35:20 »

Mám takový dojem, že knihu koupíš jen v Port Sleigonu a na to musíš být mistr. Někdy také vypadne z nějaké potvory. V té ubytovně jsi byl všude? Uvnitř jsou po obou stranách ložnice a v těch prvních jsou i skryté místnosti.
IP zaznamenána

Zubr

• Nováček
  • *
« Odpověď #48 kdy: Březen 05, 2012, 13:25:44 »

ty jsem procházel a otevíral a bral vše co tam bylo ... létání tam na 100% nebylo... asi náhodný loot :-(
Druhý povyšovací úkol na druida nemohu dostat, protože prý ještě nemám dost zkušeností ... paráda :-)
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
« Odpověď #49 kdy: Březen 05, 2012, 17:35:07 »

tak na povýšení na experta  vzduchu mě stačilo kouzlo skok na banku  v Suters bay a  vyskočit  nahoru do "1 patra" . Kouzlo svitek letání se dá koupit v některém obchodě s magii . Ale je potřeba mít štěstí   ,aby tam bylo . Tak že před obchodem Save a pak load dokud se tam svitek nevygeneruje . Asi to nebude to pravé řešení . Ale dá se použít.
IP zaznamenána

Zubr

• Nováček
  • *
« Odpověď #50 kdy: Březen 05, 2012, 19:25:32 »

mě se nabídka v obchodu nemění, ani když hu uložím a nahraju ....
IP zaznamenána

Uran

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #51 kdy: Březen 06, 2012, 10:42:36 »

Citace: Zubr
mě se nabídka v obchodu nemění, ani když hu uložím a nahraju ....

Nabidka se meni jen v pripade, ze jsi do obchodu jeste nevstoupil. Mozna dojde k obnoveni i po opusteni a znovu vstupu do lokace.
IP zaznamenána

Ivo_2

• Nováček
  • *
« Odpověď #52 kdy: Březen 06, 2012, 17:32:49 »

nevím jestli to ještě platí , ale před několika roky na jiným webu(dnes už nefunguje)  o MAM6  bylo psaný , že se to mění po týdnu .
IP zaznamenána

Zubr

• Nováček
  • *
« Odpověď #53 kdy: Březen 07, 2012, 18:03:10 »

tak skok už mám tak jsem aspoň expert ... uff
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #54 kdy: Březen 07, 2012, 21:58:25 »

4Ivo_2: V normální hře platí, že nabídka obchodu se generuje při každém vstupu a jen do té chvíle, než v obchodě něco nakoupíme. Poté je třeba min. týden (možná 14 dní) čekat, než dojde k novému "závozu" :) Někde to mám určitě psané, možná v návodech, v hlavních přehledech jsem na to jaksi zapoměl a mám tam jen gildy. Tedy vyjma devátého dílu. Budu to muset napravit. Původně jsem tyhle drobnosti chtěl shrnout ve vylepšeném úvodu do hraní, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat.
IP zaznamenána
This is the end ...

Zubr

• Nováček
  • *
« Odpověď #55 kdy: Březen 11, 2012, 21:20:13 »

Tak už jsem se zase pohnul, neví někdo kde se plní Q "očistěte oltář Agrony" a "přineste perlu nepokoje" ??
IP zaznamenána

Ivo_2

• Nováček
  • *
« Odpověď #56 kdy: Březen 12, 2012, 16:07:11 »

už sem oboje udělal ,ale ted si přesně  nevzpomenu . Ale poslední lokaci co sem čistil byl močál Tunoela . Možná bych to taky zkusil v avalonu  ,nebo v originále Zátoku pašeráku (oblast kde je sídlo pána ohne)  na jméno v modu si nevzpomenu .
IP zaznamenána

Zubr

• Nováček
  • *
« Odpověď #57 kdy: Březen 13, 2012, 11:26:11 »

oltář očistěn - v Kastutii ten dung na JV. Teď tu perlu, jsem v močále prokletých (nový název teď nevím) uff, to je hnusná mapa. Jakže se zbavit co nejrychleji toho prokletí?? Dík
IP zaznamenána

Ivo_2

• Nováček
  • *
« Odpověď #58 kdy: Březen 13, 2012, 19:46:34 »

pozabíjet kostlivce a čarodějky . A dát si pozor ve vesnici jsou lidi i když vypadají ,že jsou trochu mimo . Ale kouzlo čarodějovo oko je barevně  rozliší od  nepřátel . A pro dokončení úkolu je potřeba roh z nějaké příšery . Z orig hry oblast - Blackshire  dum na ostrově  .Pozor tajná místnost . Na poprvé sem to nenašel .  Ještě sem si nezvyk na ty nové jména oblastí .
IP zaznamenána

Zubr

• Nováček
  • *
« Odpověď #59 kdy: Březen 14, 2012, 11:08:02 »

nj, mě ty nový názvy taky nějak nejdou, a na to pozabíjení kostějů a babizen je potřeba vzít Q nebo je jen vymlátit?
IP zaznamenána
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15