Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Duben 21, 2025, 18:18:30
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 14 15 [16] 17

Autor Téma: mm6 mod_The Chaos Conspiracy  (Přečteno 74554 krát)

rengo

• Pokročilý
Re:mm6 mod_The Chaos Conspiracy
« Odpověď #225 kdy: Březen 02, 2025, 20:43:36 »

Stoky byly celkem lehké. Prošel jsem je celé a našel Tamaru. Překvapilo mě, že je spousta východů všude do světa. Jeden do Port sleigonu (Svobodný přístav),do Cherborg (Blackshire), do Demonclaw (Mraziva vrchovina), kde jsou dokonce dva. Oba jsou u hradu. A pak také samozřejmě Kostution waters ( Zátoka pašeráku), kde jsem do stok vlezl i vylezl :) Prozatím jsem vzal Tamaru a utíkal ke věštci.

Věštec mi dal doporučení na Hrad Birka (Stromsgord) v Demonclaw, což byla moje první audience na hradě. Lord Godwison sice nebyl moc příjemný, ale potom co jsem vyčistil okolí hradu od orků a i celý Jorgburg (Bílá Čapka), tak mi dal druhý úkol a to dobýt zpět Hradní ubytovnu (Pevnost Icewind). V Jorgburgu se mi líbilo, jak byly domy prázdné, než jsem zabil všechny orky :). Hradní ubytovna se mi také podařila vyčistit. Neměl jsem akorát na dráčky, co lítaly v okolí. Získal jsem tak přízeň prvního lorda a ještě obdržel první povyšovací úkol pro paladiny. Potěšil mě taky meč od hlavního orka, který je fakt dobrý.

Nejdříve jsem se chtěl vydat do Port Seigonu pěšky, ale dostal jsem po příchodu do mapy těžce na budku. Takže jsem tam radši dojel povozem a prošel celé město a nakoupil nějaká kouzla. K mému zklamání jsem dostal bídu i u druhého hradu (Stone) v Demonclaw. Ale alespoň mě přijmul lord v Port Seigonu a dal mi úkol zničit nemrtvou Luftku. Dostal jsem i další méně významné úkoly. Vrátil jsem se do Sutter bay a vyčistil celý zbytek mapy. Pak jsem jel do Caťanu a zjistil, že na audienci u ostatních lordů, potřebuju mistroství v diplomacii, které se mi podařilo získat ve škole, kde předtím měli dovolenou :) Takže už mám úkoly z hradů v Caťanu i z Elesie. V Elesii dokonce povyšovací pro mágy a přízeň tam přišla snad automaticky. Takže 2/6 splněno.

Momentálně je parta na 21. levelu a chci se vydat do Avalonu (Stříbrná zátoka), chci obejít zbývající 2 hrady, získat přízeň lordů. Zároveň nějak najít cestu do Mystic isles, kde jsou učitelé mistrů na magii a bez mistroství v magii se nemůžu dostat do pokročilých gild. Doufám, že najdu nějaké úkoly, co budu zvládat. Ideálně povyšovací, které by znamenaly největší posun.
IP zaznamenána

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #226 kdy: Březen 03, 2025, 17:50:46 »

V Avalonu jsem narazil na spoustu Gargyol, ale docela jsem si s nimi poradil. U Baronesy Klaravoyi jsem získal přízeň automaticky a také povyšovací úkol pro druidy ohledně získání poslední růže zimy v horách Demonclaw. Prošel jsem si město a překvapilo mě velké množství prázdných domů. Všechny postavy jsem vycvičil na mistra vzdělávání, což mě stálo zbytek peněz. Lodí se můžu dostat do Mystic Isles (Úhoří Vody), ale pro nedostatek peněz to zatím nemělo smysl.

Vydal jsem se do Demonclaw, kde jsem pobil pár orků a získal růži. Tím jsem si i zasloužil první povýšení. Další povýšení, ale nebylo možné, dokud nebudu mít vyšší úroveň. Moje další kroky vedly do Caťanu, konkrétně do panství Luftky (Corlangovo panství), kde jsem získal klíč k Hrobce kruté Luftky (Hrobka Erika Šíleného). I tam se mi podařilo uspět a získal jsem tak přízeň pána Port Seigonu, který mi zadal i povyšovací úkol pro rytíře.

V tuto chvíli mi chyběla přízeň posledního pána. Šel jsem k druhému hradu v Demonclaw a zjistil, že neporazím nestvůry, které ho brání. Alespoň jsem k němu doběhl a zjistil, že se nejdná o hrad ale Chrám klidu :) Konečně jsem měl nějaké peníze, takže jsem si udělal mistra magie vody a mistra magie ohně. Šel jsem do světa hledat poslední hrad. Kroky mě zavedly do Chernborgu(Blackshire), posbíral jsem nějáké úkoly ale nestvůry v okolí silnější než já. Konečně jsem našel Citadelu (Vojevůdcova pevnost) v Avalonu. Pro získání přízně jsem musel splnit úkol poslíčka do Mystic Isles. Všechno jsem musel probíhat, ale úspěšně splněno. Hned jsem běžel k věštci, který mě pochválil za získání přízně a zároveň také doporučil opět cestu do Demonclaw.

Hra je opravdu velmi těžká. Jak jsem zvolil nejtěžší obtížnost, tak je nestvůr strašně moc a rychle mi ubývá zdraví. Moc nevím kam jít, protože všude dostávám sodu. Navíc nemám žádné peníze, takže si ani nemůžu koupit lepší kouzla nebo udělat víc mistroství. Musím se nějak dostat dál. Zkusím se podívat do Demonclaw a když tam bude příliš těžký úkol, tak zkusit někde splnit něco menšího...
IP zaznamenána

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #227 kdy: Březen 05, 2025, 13:59:07 »

Ještě než jsem vyrazil do Demonclaw, tak jsem vzal útokem hrobku šílenství (chrám tsantsa) v Kastution Waters. Překvapivě to bylo celkem snadné. Nevím, jestli mě víc potěšilo povýšení rytíře na Battleragera nebo zisk asi 40 tisíc. Plný optimismu jsem vyčistil i zbytek mapy od nepříjemných trolů. hodně oceňuji kouzlo déšť meteoritů. V Demonclaw jsem dostal úkol od lorda Godwison získat plány invaze z Norselandu (Kriegspire) a dobýt pevnost. Do Norselandu jsem pouze nakoukl a nestvůry se mi zatím zdály příliš těžké.

Zamířil jsem proto zpět do Kastution Waters a vyčistil i Útočiště Wrenford (Chrám řádu pěsti) a tím splnil povyšovací úkol pro čestné lučištníky. Měl jsem ale problém s neustále rozbitými věcmi. Proto jsem zavítal ke Chrámu klidu. Okolí se mi podařilo vyčistit (opět musím ocenit déšť meteoritů) a zároveň tak udělat mistra opravování, což mi ušetří dost peněž. Do budoucna si chci udělat mistroství opravování u všech postav, protože neustále přepínání mezi inventáři je otravné :D. Během těchto pochůzek se mi podařilo splnit i povyšovací úkol pro klerika na inkvizitora. Ten spočíval v tom, že v bankách, cvičištích, hospodách a chrámech musím najít a odsoudit 5 lidí.

Zbývaly mi tedy poslední dva povyšovací úkoly. První byl pro čaroděje opět v Kaustation Waters, kde jsem měl najít Merlinovu berlu. Tu lze najít ve Slizové jámě (Chrám slunce, vnitřek je ale Gharikova kovárna). Už jen vyčistit ostrov nebylo jednoduché. Ale získal jsem na tom spoustu penež. Samotný dungeon mi přišel lehčí a já tak získal další povýšení. Poslední povýšení bylo pro paladiny a to konkrétně zisk kalichu v Doupěti nepravosti (Chrám měsíce). To byl velmi tuhý dungeon plný druidů, mnichů a vojáků. No nakonec se zadařilo, ale celkem dost námahy na povýšení, které ani nepotřebuju. Nicméně říkal jsem si, že se tím možná otevře druhý level povýšení, ale bohužel stále nic - stále jsem pro lordy nezkušený :)

Momentálně jsem na 38. levelu. Chtěl jsem si udělat mistra vzduchu, na to ale potřebuju být adept - tedy mít druhé povýšení pro čaroděje... No, alespoň se zlepšila moje finanční situace. Mám dost peněz na trénink postav, kouzla i pro učitele. Aktuálně se ještě necítím na to jít pro plány invaze, takže chci plnit okolní úkoly především v Chernburgu a uvidíme jestli se nedostanu na level, kdy mi to umožní druhou sadu povyšovacích úkolů. V nejhorším budu muset pro plány takhle :).

IP zaznamenána

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #228 kdy: Březen 07, 2025, 00:09:23 »

Jak jsem předeslal v minulém postu, tak jsem se vrhl na klasické úkoly. Nakonec jsem začal Glastonbury tor (Hrad temper, vypadal jako Snerglovy želené doly). Tam to bylo poměrně jednoduché. Následoval Chrám Agrony zbožné (Pevnost stříbrných helem, vypadá jak Monolit) v Avalonu. Ten už byl trochu těžší ale stále v pohodě. Parta už se zřejmě dostala na slušnou úroveň.

Konečně jsem také došel do oblasti, kterou jsem doteď míjel - Močál tuonelly (Močál prokletých). Mapa byla kompletně plná nepřátel a moc mě to nebavilo čistit. Proběhl jsem tedy do Orfeůva průchodu (Dračí doupě, vypadá jak Snerglovy jeskyně. Tam to bylo hodně snadné až do chvíle než jsem zjistil, že potřebuju roh Vinian k otevření poslední místnosti.

Musel jsem tedy do Chernbogu do Doupěte rusalek (Chrám hada). Po delší době se jednalo o těžší dungeon. Nakonec se mi ale podařilo osvobodit muže od rusalek, získat roh ( boss o dost lehčí než Q) a zabít i zlatého draka a získat tak první relikvii. Když už jsem byl v Chernobogu, tak jsem nakoukl i do Koscheiovo doupěte(Vlčí doupě, vypadá jak Jeskyně dračích jezdců. Dá se tam za úkol získat 1 mega expů, ale hned u vstupů je tolik lichů, že tam vydržím tak 2 kola :) Hned při vstupu jsou všichni prokletí a zároveň lichové berou manu. Nevím, jestli se tomu dá nějak bránit....

Nicméně jsem se vrátil do Orfeůva průchodu a dokončil ho. Pak jsem v lokaci vyčistil i vesnici Kopelinori a nasbíral místní úkoly. Některé jsou dlouhodobé. Bohužel jeden krátkodobý mi nešel splnit. Měl jsem v lokaci zabít vůdkyni čarodějek a přinést Morganu. Ale nenašel jsem ji. V Avalonu jsem ještě navštívil Chrám druidů (Monolit, vypadá jak pevnost dragounů). Dostal jsem se na 45. level a povýšení stále nejde, takže vzhůru do Norselandu a uvidíme jak to půjde. Dostávám se tak už do 11. mapy z 15. Za sebou nechávám pouze pár dungeonů, kam mě nikdo neposlal - zřejmě budou sloužit k povyšování. Tuším, že už jsem tedy za půlkou první části a uvidíme, jestli té lehčí nebo těžší :).

IP zaznamenána

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #229 kdy: Březen 10, 2025, 22:01:21 »

Vydal jsem se tedy do Norselandu (Kriegspire) a prošel si místní vesnici. Podle rozhovoru s místními jsem se vydal nahoru do velkého kopce, uvnitř kterého jsem očekával Garnizonu, kde jsem měl najít plány  útoku Norsů. Vnitřní údolí bylo plné těžkých nepřátel takže jsem zvolil běh do dungeonu a zjistil, že se jedná o Pevnost antiku (Hrad Kriegspire), kde je vchod magicky chráněn a není to to, co hledám.

Jak už jsem zmínil já jsem hledal Garnizonu, jenže tenhle název jsem zapomněl :) Za dalším velkým pohořím, již na sněhu jsem našel Doupě Norsů (Jeskyně dračích jezdců, uvnitř Vlčí doupě). Myslel jsem si, že to je to správné. Vyčistil jsem okolí dungeonu a i celý dungeon. Bylo to celkem tuhé a jediné, co jsem našel byla flétna, to už jsem byl celkem naštvanej :D Nakonec jsem ale našel Garnizonu (Agarova laboratoř). Okolí dungeonu bylo nad mé síly ale samotný dungeon jsem prošel jako nůž máslem. Získal jsem plány a utíkal zpět na Hrad Birka.

Tam mě čekalo příjemné překvapení. Zjistil jsem, že flétna z Doupěte Norsů by byl hned další úkol, takže jsem rovnou u lorda vyřídil dvě mouchy jednou ranou a tím si odemknul povýšení. Oběhl jsem si všechny hrady, abych získal všechny povyšovací úkoly. Když jsem byl v Caťanu, tak jsem se stavil i za věštcem. Ten mi prozradil, že další hlavní úkol mi zadá Lady Kathryn v Citadele. Musím pro ni přinést zvonek vyvolávání z Chrámu klidu.

Dal jsem se do povyšovacích úkolů. Nejlehčí byl pro mého druida. Stačilo se napít fontány v Mystic Isles a je z něj Elder. Dále jsem v Port Seigonu vybil Pevnost žoldáků (Pevnost dragounů, uvnitř Pevnost stříbrných helem) a získal jsem výbornou zlatou zbroj, kterou jsem odnesl na .Birku. Získal jsem povýšení čestného Mstitele a zbroj si mohl nechat. Jako třetí se můj rytíř stal Rytířem zhouby. Zde se přiznám k tomu, že jsem využil znalost hry, protože mým úkolem bylo navštívit stanové město a získat tam doporučení. Hned mě napadlo, že by mohlo být v Baalově zahradě (Dračí písky) a taky že ano. Na druhou stranu myslím, že jsem to i u nějakého NPC četl.

Dále chci splnit zbývající tři povyšovací úkoly a pak se vydat pro zvonek. Momentálně jsem na 59. levelu. Musím říct, že některé mapy ( Norseland, Baalova zahrada) musím občas jen probíhat. jsem zvědavý, jestli na tolik draků budu někdy mít :D
IP zaznamenána

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #230 kdy: Březen 15, 2025, 12:38:03 »

Pokračoval jsem do Kaťanu do Jeskyně Timbol (Jeskyně dragounů). K mému překvapení to bylo celkem snadné, protože dragouni byli pouze na začátku. Stal jsem se tak čestným stopařem. Těžký nebyl ani úkol pro mého Čaroděje jak se stát adeptem. Prošel jsem v Kastution Waters Sídlo Adeptů (Sídlo pána ohně, uvnitř gobliní hláska). Na konci  byl teleport, který mě hodil na jeden ostrov v Mystic isles, kde jsem se napil ze studny a úkol byl hotov. Odměna byla sladká, konečně jsem se mohl stát mistrem vzduchu a navštívit tak pokročilou gildu vzduchu a získat tak kouzlo létání.

Jako poslední povyšovací úkol mi zbylo navštívit v Norselandu Svatyni rozruchu (Nejvyšší chrám Baa, uvnitř Vyšší chrám baa). Jednalo se o nejtěžší povyšovací úkol i díky rozlehlosti dungeonu. Podařilo se mi nakonec získat úkolový plášť. Díky tomu se můj klerik stal Excorcistou a já měl povyšování hotové.

Vrhl jsem se opět do hlavní dějové linky. Což znamenalo zavítat do Chrámu klidu (Hrad Stone, uvnitř hrad Darkmoor). Nejdříve jsem se snažil s nestvůrami bojovat, ale bylo to absolutně nad moje síly. Byl jsem neustále prokletý a strávil bych tam zřejmě hodně moc času. Proto jsem se nakonec rozhodl Chrám pouze proběhnout a získat zvonek vyvolávání. Ani tak to nebylo úplně lehké :D. Lady Kathryn mi za odměnu za zvonek dala dopis pro věštce a ten mě poslal do Chrámu chaosu. Přeletěl jsem přes Serenity (Rajské údolí) do Far Reaches (Pousteníkův ostrov) a dostal jsem se až do Chrámu chaosu ( Vyšší chrám Baa, uvnitř nejvyšší chrám Baa). Tady to k mému překvapení bylo podstatně snažší(proběhl jsem jen velký sál) a získal jsem lebku.

Věštec mě následně poslal za Magnusem do Ellesie, který mi řekl, že lebky jsou 4 a je potřeba je získat. Jinak by je získal řád Chaosu. Druhá byla v Zakázané hrobce Stínová gilda(uvnitř Sídlo pána ohně). Lehčí dungeon a úspěšné získání další lebky. Celkově mě překvapuje, že obtížnost dungeonů se podle mě úplně nestupňuje a spíš občas vyleze nějaký hodně těžký. Každopádně Magnus mě poslal za Hodge podge do Avalonu(kde se mezítím množí gargyoly) a ta se ke mně připojila a prozradila mi umístění dalších dvou lebek. Já mám momentálně partu na 71. levelu a nemám peníze k povýšení na 76 level, takže zkusím rozluštit hádanku z obelisků...

IP zaznamenána

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #231 kdy: Březen 18, 2025, 14:11:32 »

Vyřešil jsem hádanku obelisku a i poklad Danu, nicméně nebylo to tak bohaté jak bych potřeboval, takže mi stále spousta peněz stále chyběla. Zkusil jsem se zastavit v Chernburgu u Koschie, že bych tam třeba získal nějaké peníze, ale to je pro mě stále úplně nesplnitelné. Vydal jsem se tedy pro další dvě lebky. Třetí jsem našel v Quedagh Curse (pevnost démonů, uvnitř Stínová gilda) Tento dungeon moc neznám, takže to byla zábava :) Byl plný pastí a tuhých nepřátel, ale nakonec jsem se nějak dostal k úspěšnému konci.

Posledni lebku jsem našel v Haldegarnově doupěti ( Snerglovy železné doly - uvnitř Vojevůdocova pevnost), tam to šlo celkem v klidu. Donesl jsem lebky Magnusovi, který mě poslal za věštcem. Tam nastal zajímavý twist, protože věštec mi řekl, že je Magnus mrtvý, tak že musím znova najít lebky :D Ty byly v Underwaldu (Gharikova kovárna, uvnitř opuštěný chrám). Musel jsem zabít spoustu pavouků, kteří měli kolem 1000 HP. Masivní deformace a Střepiny dobře zabíraly. Našel jsem znovu všechny lebky a utíkal zpět za věštcem.

Ten mě tentokrát poslal na Hrad Birka, kde byla vznešená elfka. Ta mě poslala zabít plamenného démona a ukončit tak zimu. Na SZ Norselandu jsem umístil sošku, a to mě teleportovalo do Ched rhinn(uvnitř Výspa stříbrných helem). Jedná se o město Drowu ( takže jsem měl strach, že to bude Alamos...) Tam jsem splnil vše potřebné. Věštec mi zadal další úkol a to získat Klenot moci v Pevnosti antiků (Hrad Kriegspire). Zároveň tam mám najít i všechny zbraně.

Jednalo se o velmi těžký dungeon plný golemů, kteří se navíc objevovaly znovu, když jsem například zakouzlil maják u vchodu. No nakonec jsem to nějak zvládl a objevil i nějaké zbraně chladu pro své hrdiny. Škoda, že ty přebytečné nejdou prodat. Dobrou zprávou ale je, že jsem se díky tomutu úkolu konečně mohl stát mistrem temné magie.

Věštec mi zadal další úkol. Vstoupit do Voidu přes Pevnost anarchie. Cesta vede přes Úl Drowu, tam je potřeba najít klenot Etheru. Vyčistil jsem si okolí Úlu od pavou a cítím, že se blížím do finále. Teda do finále prvního partu. Mám 95. level, ale mohl bych až na 102. Bohužel stále nejsou prachy...

IP zaznamenána

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #232 kdy: Březen 20, 2025, 09:04:10 »

Úl byl jeden velký zážitek. Po vstupu do hlavního sálu jsem zažil takový kolotoč, že jsem věděl že boj je pro mě téměř nemožný :D Spousta Drowů kouzlící různá prokletí, zbavení many, šílenství atd. Navíc, vevnitř nefunguje Maják, takže by to bylo zdlouhavé vymlacování. Bohužel ještě ke všemu, i když jsem pár potvor zabil, tak se hned obnovili, dokonce jsem měl pocit, že jich je víc :D

Nakonec vyhrála taktika probíhání tunely a postupně jsem se dostal do závěrečného sálu s královnou, která měla 3000 HP. To by nebyl takový problém, kdyby opět nebyla obklomena spoustou Drowů. Naštěští se tady Drowové už neobnovovali, takže jsem jich postupně několik pozabíjel a společně s mistry felčary pak skolil i královnu a rychle utíkal k teleportu. Tam jsem narazil na Tamaru a ta mě přesunula do Pevnosti Anarchie (uvnitř Hrad Alamos). Takže jsem se nakonec tomuto rozlehlému dungeonu nevyhnul, ale asi lepší než Varn :).

V pevnosti už naštěší fungoval Maják, což bylo jediné štěstí, protože z ní není cesty ven :) Mým úkolem bylo najít 4 klíče. Celkově se jednalo o daleko schůdnější dungeon než Úl, i když závěrečné místnosti byly těžké. Když jsem měl 4 klíče, tak už jsem se mohl dostat k východu pevnosti a setkal jsem se s Věštcem, který mě pověřil zničením Kalicha bohů. Ten tak mimochodem ale nenajdu v nynějším světě, ale musím být přesunut do Voidu, ze kterého už není cesty zpět. Kde kalich je, to věštec netuší :)

Tímto skončil part1 a těším se na druhou část. Vůbec nevím jak to bude probíhat :) Postavy mám na 102. levelu. Mohl bych až na 134, ale nebyly prachy...
IP zaznamenána

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #233 kdy: Březen 20, 2025, 15:02:42 »

Po startu partu 2 padám do vody ve Voidu (Mystic isles - Úhoří Vody). Chodím po okolí a likviduju slabé néstvůry v okolí. Našel jsem fontánu, která by měla skrývat vstup do Země stvoření. Bohužel vstup nefunguje. Moc nevím co dělat, všechny budovy na ostrovech jsou neaktivní. Dojdu nakonec na druhý konec mapy, kde je vesnice. Většina domů neaktivních ale přeci jen posbírám alespoň první tři poznámky.

Void Pozn.# 1. Nejprve musíš najít Skálu porozumění
Void Pozn.# 3. Černý demant z popela se nachází v Neprozkoumaném moři
Void Pozn.# 4. Jakmile se dotkneš Skály porozumění začneš rozumět.

Dobře, alespoň nějaké informace. Pozn 2. jsem bohužel nenašel :D Zatím netuším jak najít skálu porozumění. Lodě jsou neaktivní a nic dalšího jsem na mapě Voidu nenašel. Po zakouzlení městké brány kamkoliv zemřu. Obživnu na klasickém místě v Zemské bráně (Sutter Bay - Nový Sorpigal), Bohužel to tam je plné vážek a dráčků. Chtěl jsem jít směr další mapa, ale zjistil jsem, že cestou zemřu. Aha, já nemám žádné jídlo. Trochu jsem se proklel, že jsem si v partu1 nekoupil kouzlo na výrobu jídla.

Při proběhnutí Zemské brány jsem na nic zajímavého nenarazil, kromě toho, že na dveřích hospody, kovářství a chrámu najdu alespoň nějaké jídlo. Došel jsem do Wyverního hnízda (Catan - Hrad Ironfist). Zde je opět vše neaktivní. Když jsem zkusil jít na další mapu, tak hned smrt, i když jídla jsem měl dost...

Je čas si přiznat, že vůbec netuším, co dělat. jediné co se mi podařilo je zjistit, že mám najít Skálu porozumění :)
IP zaznamenána

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #234 kdy: Březen 21, 2025, 19:40:37 »

Tak začínám být v koncích. Soustředil jsem se hlavně na mapu Void. Armagedonem jsem zabil a posbíral všechny nestvůry a zkoušel poklikat snad na všechny baráky a kameny, ale nic. Vstup do Země stvoření stále mrtvý.

Pokud se někdo dostal za tuto část, tak ocením hint, protože jsem nenašel ani nic na netu. Respektive našel jsem jedno video z druhého partu na YT, ale to zřejmě bylo ještě na jinou verzi a tam Void vypadal trochu jinak.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #235 kdy: Březen 23, 2025, 20:13:41 »

Já to tu mám sice nainstalované, ale Part 2 jsem ještě nezkoušel. Máš tu samou verzi, co je tu ke stažení?
IP zaznamenána
This is the end ...

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #236 kdy: Březen 23, 2025, 21:03:42 »

Přímo tuhle verzi. Staženou po poslední editaci příspěvku. A jsem fakt v pasti. Už mě vlastně nenapadá co dělat. Možná je to lehky, ale já to prostě nevidim.

https://www.svetmightandmagic.cz/forum/index.php?topic=1247.0
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #237 kdy: Březen 24, 2025, 08:48:04 »

Můj Part 2 vypadá taky úplně jinak ;). Mapa Voidu je zcela nová mapa, která obsahuje jen moře, centrální fontánu, pak 4 fontány v rozích mapy a na JZ je tmavý "čtverec" vody, který představuje propast s kašnou. Po oběhnutí všech rohových fontán získáš hint a zároveň se aktivuje centrální fontána, která pro změnu aktivuje kašnu v propasti, která pak slouží jako teleport do mapy s názvem Zemská brána. Odtud se pak dá dostat do dalších nových map.

Zkusím pak ještě instalaci podle toho topiku, jestli to teda bude vypadat jinak, protože moje instalace je podle všeho z roku 2020.
IP zaznamenána
This is the end ...

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #238 kdy: Březen 24, 2025, 09:14:46 »

Tvůj popis jsem viděl na videu z YT.

U mě je to ale klasické Úhoři vody, kde je vše neaktivní až na pár domů na hlavním ostrově, které dají ty 3 poznámky.

Zajímavé je, že na minimapě vidím ten tmavý čtverec i ty fontány, jak popisuješ ty. Podle pix007 od Tona, to ale má vypadat tak, jak je to u mě. Teda u té nejnovější verze.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #239 kdy: Březen 24, 2025, 12:42:33 »

Jo, u mě je to nejspíš klasický TCC. U nové instalace jsem docílil toho, co pro změnu popisuješ ty, ale mám taky jen 3 poznámky z domů okolo hradu :).
IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 ... 14 15 [16] 17