Vyřešil jsem hádanku obelisku a i poklad Danu, nicméně nebylo to tak bohaté jak bych potřeboval, takže mi stále spousta peněz stále chyběla. Zkusil jsem se zastavit v Chernburgu u Koschie, že bych tam třeba získal nějaké peníze, ale to je pro mě stále úplně nesplnitelné. Vydal jsem se tedy pro další dvě lebky. Třetí jsem našel v Quedagh Curse (pevnost démonů, uvnitř Stínová gilda) Tento dungeon moc neznám, takže to byla zábava

Byl plný pastí a tuhých nepřátel, ale nakonec jsem se nějak dostal k úspěšnému konci.
Posledni lebku jsem našel v Haldegarnově doupěti ( Snerglovy železné doly - uvnitř Vojevůdocova pevnost), tam to šlo celkem v klidu. Donesl jsem lebky Magnusovi, který mě poslal za věštcem. Tam nastal zajímavý twist, protože věštec mi řekl, že je Magnus mrtvý, tak že musím znova najít lebky

Ty byly v Underwaldu (Gharikova kovárna, uvnitř opuštěný chrám). Musel jsem zabít spoustu pavouků, kteří měli kolem 1000 HP. Masivní deformace a Střepiny dobře zabíraly. Našel jsem znovu všechny lebky a utíkal zpět za věštcem.
Ten mě tentokrát poslal na Hrad Birka, kde byla vznešená elfka. Ta mě poslala zabít plamenného démona a ukončit tak zimu. Na SZ Norselandu jsem umístil sošku, a to mě teleportovalo do Ched rhinn(uvnitř Výspa stříbrných helem). Jedná se o město Drowu ( takže jsem měl strach, že to bude Alamos...) Tam jsem splnil vše potřebné. Věštec mi zadal další úkol a to získat Klenot moci v Pevnosti antiků (Hrad Kriegspire). Zároveň tam mám najít i všechny zbraně.
Jednalo se o velmi těžký dungeon plný golemů, kteří se navíc objevovaly znovu, když jsem například zakouzlil maják u vchodu. No nakonec jsem to nějak zvládl a objevil i nějaké zbraně chladu pro své hrdiny. Škoda, že ty přebytečné nejdou prodat. Dobrou zprávou ale je, že jsem se díky tomutu úkolu konečně mohl stát mistrem temné magie.
Věštec mi zadal další úkol. Vstoupit do Voidu přes Pevnost anarchie. Cesta vede přes Úl Drowu, tam je potřeba najít klenot Etheru. Vyčistil jsem si okolí Úlu od pavou a cítím, že se blížím do finále. Teda do finále prvního partu. Mám 95. level, ale mohl bych až na 102. Bohužel stále nejsou prachy...