Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Leden 16, 2025, 23:19:14
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Might and Magic 6 7 8 Merge CZ verzia 2.8  (Přečteno 23331 krát)

tono

• Zasloužilý člen
Re:Might and Magic 6 7 8 Merge CZ verzia 2.8
« Odpověď #15 kdy: Říjen 18, 2023, 18:18:00 »

Dobrý den, mám tu jednu takovou zajímavost. Již jsem dohrál 8 díl a u 7 jsem těsně u konce a přesunul jsem se do 6 dílu. Vše bylo v pořádku než jsem došel do Nového Sorpigalu. Tam, na mě kousek za kašnou, čekal Smaragdový drak. Jen mě zajímá jestli jste ho tam někdo taky potkal, nebo to byl jen nějaký bug.

Pokiaľ si predtým v Novom Sorpigale navštívil Radnicu a dostal si tam ako lovec odmien uloviť takéhoto draka, tak potom áno je to ok :)
IP zaznamenána

veka

• Pokročilý
« Odpověď #16 kdy: Říjen 19, 2023, 06:43:58 »

Je pravda, že radnici jsem navštívil a tohle jsem si vůbec neuvédomil... Každopádně děkuji za rychlou odpověď. :-)
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #17 kdy: Říjen 19, 2023, 21:44:41 »

Funguje to tak, že keď vezmeš zákazku na lov pre určitú príšeru, tá sa v tej konkrétnej oblasti objaví tak, aby si ju nemusel hľadať po všetkých kontinentoch. Aj tak väčšinou musíš prehľadať celú oblasť než ju nájdeš.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #18 kdy: Říjen 20, 2023, 10:03:13 »

Aha, novinka v Merge?
IP zaznamenána

veka

• Pokročilý
« Odpověď #19 kdy: Říjen 21, 2023, 19:14:16 »

Dobrý večer, právě jsem dokončil hrad Darkmoor a koukám, že mám reputaci -524. Byl jsem si jistý, že jsem tam šel s reputací slušná. Přišel jsem na to, že takto moc mi tu reputaci zkazilo vybrání mrtvol, v místnosti s knihou lichů. Samozdřejmě vím, že to reputaci kazí, ale vždy když jsem hrál MM6 jsem je vybral, ale nikdy mi to nepřidělalo takové potíže. Chtěl jsem si tedy zlepšit reputaci věnováním darů v chrámu, ale potom co jsem pomocí městské brány daroval přes 200000,- zlatých ve všech přístupných chrámech jsem se nedostals reputací pod -400. Vrátil jsem se před vybrání mumií a nevybral jsem je a vše je v pořádku ale přijde mi to opravdu hodně přísné, co myslíte?

IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #20 kdy: Říjen 21, 2023, 21:04:44 »

Pokiaľ si spomínam tak vykradnutím jedného hrobu prídeš o 200 bodov v reputácii. Sú tam tri hroby takže -600. Viem to zmierniť, ale kradnúť sa nemá :D
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #21 kdy: Říjen 21, 2023, 21:51:05 »

No, koukám, že toho v tom Merge změnili dost..
IP zaznamenána

veka

• Pokročilý
« Odpověď #22 kdy: Říjen 23, 2023, 18:26:35 »

Dobrý den, již jsem dokončil všechny 3 díly a chtěl jsem dokončit úkoly od Verdant. Chtěla po mě drahokamy, to nebyl problém. Druhý úkol, je nalezení odštěpků bran. Opravdu jsem to prošel okolo všech 4 bran uvnitř velmi důkladně, ale žádný úlomek jsem nikde nenašel. Předem děkuji za radu.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #23 kdy: Říjen 23, 2023, 21:32:27 »

A můžeš sem plís hodit screeny obrazovky úspěchů? Co se Ti tam všechno nahrálo? :)
IP zaznamenána

veka

• Pokročilý
« Odpověď #24 kdy: Říjen 24, 2023, 14:40:18 »

Dobrý den, předkládám odkaz na ulož.to. nechtěl jsem spamovat zeď.
https://uloz.to/file/AbJXtZoyZuMA/obrazovky-uspecu-zip#!ZGV4LmR2AJAvZJVjAzZmZGHmZwV2AxSAqIcWGwuEZSu1o2WxAN==
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #25 kdy: Říjen 24, 2023, 15:43:10 »

Dobrý den, již jsem dokončil všechny 3 díly a chtěl jsem dokončit úkoly od Verdant. Chtěla po mě drahokamy, to nebyl problém. Druhý úkol, je nalezení odštěpků bran. Opravdu jsem to prošel okolo všech 4 bran uvnitř velmi důkladně, ale žádný úlomek jsem nikde nenašel. Předem děkuji za radu.

Nepotrebuješ nič hľadať. Stačí keď znovu vojdeš a hneď opustíš všetky 4 roviny. Vždy po vstupe do portálu by si mal dostať hlášku viz. príloha.
IP zaznamenána

veka

• Pokročilý
« Odpověď #26 kdy: Říjen 24, 2023, 17:30:15 »

Toho jsem si vůbec nevšiml... Omlouvám se a jdu to zkusit děkuji moc.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #27 kdy: Říjen 24, 2023, 19:28:15 »

Díky. Zajímavý screenshotování.:-)

Jinak koukám, že zas tak stim nepokročili..
Nepotrebuješ nič hľadať. Stačí keď znovu vojdeš a hneď opustíš všetky 4 roviny. Vždy po vstupe do portálu by si mal dostať hlášku viz. príloha.
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #28 kdy: Říjen 25, 2023, 17:45:29 »

Díky. Zajímavý screenshotování.:-)

Jinak koukám, že zas tak stim nepokročili..

Nemám problém túto časť questu upraviť. Môžem do hry dodať 4 odštepky(nech je to čokoľvek) a rozmiestniť ich v jednotlivých rovinách najlepšie na tom najhoršom mieste :)
Alebo aby si sa dostal k odštepku, budeš musieť vyzabíjať všetky príšery v danej rovine.
Ale zatiaľ to nechám tak. Autor merge sľúbil do Vianoc veľký patch, tak uvidíme.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #29 kdy: Říjen 26, 2023, 14:25:16 »

Doufám, že ten patch bude opravdu velký a hlavně že bude upravovat ty správný věci. ;D
IP zaznamenána