Might and magic je pre mna sentimentalna hra. Moja prva hra, ktoru som si kupil bola onoho casu hra MM6. To bola este v anglictine, ale aj napriek tomu som ju dohral do konca.
Aktualne som rozohral merge mod a zacal som vo svete MM7. Myslel som si, ze som ju nehral, ale hral som aj 7. Viem ze som hral aj 9, lebo tam sa zmenila grafika a uz sa mi to az tak nepacilo. MM X mam na steame a hral som ju pred asi dvoma rokmi, ked akurat ubisoft vypol servre a musel som si patchovat hru, aby som sa dostal dalej cez most a vedel letiet na gryfoch do kovarne.
Zhrnute a podciiarknute, MM sa mi pacia cele, mechanika, levelovanie, skilly, kuzlenie, cestovanie...
Existuje nieco, co sa na seriu Might and Magic podoba a je to tiez v cestine? Nehovorte mi Wizardry, kedysi davno som mal kupenu 8. A dajak sa mi to nepacilo. Asi najviac mi vadilo respawnovanie monstier.
Zaroven ale nechem modernu RPG typu zaklinac, skyrim, ... to vsetko mam na steame kupene. Hladam nieco na pohodove hranie, kde mam boj na kola, proste ako MM.
Predsa len uz som muz v strednych rokoch a nemam rad, ked hra testuje moj postreh a reakcnu dobu.
Idealne aby to bolo v CZ. Som sice vecny student anj, ale nelepi sa to moc na mna.