Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Leden 16, 2025, 23:10:05
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8

Autor Téma: Český preklad do MM6-7-8 merge  (Přečteno 32420 krát)

Milhaus

• Zasloužilý člen
Re:Český preklad do MM6-7-8 merge
« Odpověď #90 kdy: Červen 21, 2023, 23:27:51 »

Aha, tak to budu muset nastavovat znovu, ale nevadí :). Každopádně ani přeinstalace, ani různá nastavení kompatibility atd, to nezměnili. Ale jestli to dělá jen mě, tak to asi nebude chyba módu nebo češtiny.
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #91 kdy: Červen 21, 2023, 23:43:36 »

ok podarilo sa mi tú chybu nasimulovať. Skúsim s tým niečo spraviť.

Edit:
Provizórne som to zaplátal. Zajtra vydám novú verziu merge CZ kde to už bude dúfam v poriadku.

Stiahni si tento súbor, rozbaľ a v zložke \Data s ním prepíš ten čo tam máš. Malo by to pomôcť.

https://uloz.to/file/dthRUigIWXdG/icons-zip
Heslo: svetmightandmagic.cz
« Poslední změna: Červen 22, 2023, 00:48:00 od tono »
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #92 kdy: Červen 22, 2023, 04:50:46 »

Milhaus: jo, new. lod by měl být správně, akorát jsem si nebyl jistý tím jménem :). Mě to jenom napadlo jako možné řešení.
IP zaznamenána
This is the end ...

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #93 kdy: Červen 22, 2023, 17:11:59 »

Nainštaluj si tú poslednú verziu 3.3. Tam som to obliekanie opravil :D

« Poslední změna: Červen 22, 2023, 17:40:52 od tono »
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #94 kdy: Červen 23, 2023, 07:33:25 »

V prvom rade prejdi na novú verziu 2.7 a do nej nakopíruj to čo som ti včera posielal.
Potom skús znova to obchodovanie, poprípade pošli save.

Tie preklady nebudú problém, ale ten velekňaz už teda fakt neviem.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #95 kdy: Červen 23, 2023, 15:19:23 »

Ta verze 2.7 je kde? :D
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #96 kdy: Červen 23, 2023, 15:42:40 »

Opět nějaký problém s klerikem (veleknězem) - pokud promluví o učení se experta s holí, hra spadne. Totéž se stane u mistra. Budu muset zkusit projít všechny učitele dovedností, protože mám podezření, že bude hra padat u všeho, co se asi nemůže naučit.

Najlepšie strávený 1/2 deň dovolenky :) , ale myslím že som to našiel. Chyba a nielen u tejto postavy je v skriptoch. Presne tohoto som sa chcel vyvarovať, aby som ich nemusel upravovať.
Pokiaľ sa do toho pustím, táto čeština bude použiteľná len s týmto merge balíkom a každé ďalšie oficiálne fixy ju rozbijú.
Začnem s tým že najprv opravím toho tvojho velekňaza tak, aby nepadala hra u žiadneho učiteľa. Vrátim mu aj experta alchýmie. Keď to dám dokopy pošlem ti to aby si to mohol otestovať.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #97 kdy: Červen 23, 2023, 16:13:14 »

Nejde to udělat tak, že bys vydal češtinu, která by byla univerzální a pak k ní ještě "doplňky", které by opravily tyto chyby pro hráče, který je schopný si ověřit, jakou verzi má :D. Ale zdá se, že je nepravděpodobné, že by nějaké další oficiální verze vycházeli, tak to asi nebude potřebné. Ono jde o to, že to hlavní u klerika funguje (tedy to, v čem se povýšit může a nejspíše by i měl a tydle věci, kde hra padá, jsou víceméně nedůležité, jen to může případného hráče zaskočit, že se to děje.) Je dost možné, že to dělá i u jiných postav, jen jsem si toho nevšiml.
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #98 kdy: Červen 23, 2023, 16:33:34 »

Poslal som ti to na SZ. Ak ten velkňaz prejde, opravím aj ostatných postihnutých. U toho klerika blbli všetky dovednosti ktoré sa dokázal naučiť len na basic a experta. Takže palica, alchýmia, luk, koženná vesta, obchodovanie, oprava, vnímanie, pasce. Pokiaľ si zašiel za majstrami týchto dovedností, hra spoľahlivo spadla.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #99 kdy: Červen 23, 2023, 16:36:25 »

Obchodování mi fungovalo, ale za mistrem jsem šel, až když jsem plnil poždavaky. Uměl to ostatně dřív, než temný elf, protože měl i osobnost. Zdá se ale, že hra u něj může padat i u učitelů na experta a i u věcí, které neumí vůbec. (Třeba hůl ten můj pokud vím vůbec neumí ovládat.
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #100 kdy: Červen 23, 2023, 17:45:30 »

Obchodování mi fungovalo, ale za mistrem jsem šel, až když jsem plnil poždavaky. Uměl to ostatně dřív, než temný elf, protože měl i osobnost. Zdá se ale, že hra u něj může padat i u učitelů na experta a i u věcí, které neumí vůbec. (Třeba hůl ten můj pokud vím vůbec neumí ovládat.

Palicu dokáže na základnej úrovni, akurát si ho to nenaučil :)
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #101 kdy: Červen 24, 2023, 17:20:00 »

Vůdce démonů není přeložený
-------
Vstup není přeložený.
-------
U lektvarů bohů by mělo být: "Esence osobnosti + Nabití předmětu" místo "Esence odolnosti"
-------
Neníto přímo chyba a vlastně to ani nevadí, ale ve hře je prostě nyní Magie Světla a Magie Temnoty, ale u artefaktu Guinevere se to ještě píše po "staru".
« Poslední změna: Červen 24, 2023, 22:47:10 od Milhaus »
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #102 kdy: Červenec 18, 2023, 18:25:03 »

Vůdce démonů není přeložený
-------
Vstup není přeložený.
-------
U lektvarů bohů by mělo být: "Esence osobnosti + Nabití předmětu" místo "Esence odolnosti"
-------
Neníto přímo chyba a vlastně to ani nevadí, ale ve hře je prostě nyní Magie Světla a Magie Temnoty, ale u artefaktu Guinevere se to ještě píše po "staru".

Opravené. Ten Enter som nahradil takto:
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #103 kdy: Srpen 14, 2023, 18:31:11 »

Úspechy: Awards:

Nová verzia MMExtension priniesla spústu nových možností. Jednou z nich je aj (takmer) neobmedzený počet riadkov v denníkoch ako sú Questbook, alebo Awards.
Questy sa zobrazujú všetky. Neskúšal som ich nabrať všetky naraz, ale pri postupnom naberaní a zároveň ich plnení nie je problém.

U úspechov je to horšie. Niečo sa mi podarilo presunúť, ale 25 úspechov je stále v "Autonote" To znamená že po splnení sa zobrazia v denníku "Rôzne"
Oslovil som viacerých, ale až keď som to hodil na stránku, odpísal mi Rodril že to presunie, ale nevie kedy.

A na koniec samotné zobrazovanie úspechov. V samostatných častiach MM sú úspechy farebne rozdelené na hlavné, vedľajšie a ostatné.
V merge je to ale jeden veľký chaos. Sú tam pomiešané všetky tri diely dohromady a nájsť tam niečo je na dlhé hľadanie.

Zatiaľ som sa to snažil zjednodušiť takto:

Červený text      všetky úspechy dosiahnuté v MM6
Modrý text      všetky úspechy dosiahnuté v MM7
Fialový text      všetky úspechy dosiahnuté v MM8
Zelený text      všetky úspechy dosiahnuté v nových questoch.
Žltý text         spoločné úspechy I.
Sivý text         spoločné úspechy II.

Ešte ostávajú úspechy pre merge questy od Verdant. Pokiaľ to nedorobí Rodril tak to tam doplním.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #104 kdy: Srpen 15, 2023, 01:30:23 »

Jupíjájou, super.:-)

Konečně něco pro mě, juchů.:-)

Jen tak mimochodem, jak je možné, že se Ti zobrazuje počet smrtí 0, když je to 0? Taky novinka v této verzi Merge?

A jinak díky, udělal jsi mi fakt radost, tak mám konečně důvod se do Merge pustit.:-)
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8