Ještě k té cestě, právě jsem jí otestoval na Windows 7 a v případě Steamu je to opravdu stejné, takže v tom se Windows 7 a 10 shodují, Ubisoft Connect zkoušet už nebudu, nemám jaksi ani místo na disku. Vtipná byla akorát samotná instalace, včera jsem si toho kupodivu nevšiml ...
Jelikož mám nainstalované čisté systémy, tak jsem měl zprovozněný zatím jen Steam. MMX pak před spuštěním stahuje klienta Ubisoftu, ale namísto Ubisoft Connect stáhla původní Uplay
Jak jsem byl celá léta zvyklý na ikonku Uplaye, tak mi to v první chvíli ani nedošlo. Windows 10 to totiž pobraly, teprve Windows 7 začaly protestovat
Před instalací MMX na Steamu proto doporučuji nejprve nainstalovat Ubisoft Connect svépomocí, jinak tam Steam hodí Uplay a ještě navíc ho hodí do Program Files, což já třeba neprovozuji.
A teď k tomu MODu. Samozřejmě ho přidám k ostatním ke stažení
Já už tam před nějakou dobou vystavil i ten první, akorát jsem to nikde nezmiňoval. Nicméně ono si to zaslouží novinku na úvodní stránce, takže jí tam pak ještě přidám. Jinak samozřejmě dobrá práce!
Jsem rád, že se o hru někdo takhle stará, protože to zvyšuje šance, že si jí zase jednou zahraji a možná konečně dosmolím i ty stránky o MMX