Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Leden 16, 2025, 23:08:43
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 24 25 [26]

Autor Téma: mm 6/7/8 merge mod shrnutí  (Přečteno 68220 krát)

tono

• Zasloužilý člen
Re:mm 6/7/8 merge mod shrnutí
« Odpověď #375 kdy: Červenec 27, 2023, 10:01:49 »

Na druhej strane opravil všetkých 11 vecí čo som mu naposielal :) Dnes to vydal ako záplatu. Tú češtinu som nakoniec tiež na novú verziu napasoval, tak uvidím čo ďalej s tým. Zatiaľ ma baví, že len napíšem čo nejde a niekto druhý to opravuje :D

Edit: Takže ten učenec je teraz nastavený tak, že pridáva všetkým +5 bodov do učenia a všetkým umožňuje aj identifikovať všetky predmety okrem zbraní a zbroja. Vedel by som to vrátiť späť, ale takto sa mi to zdá viacej fér a núti hráča naučiť poriadne ID Items aspoň jednu postavu. Akurát bude ešte treba zmeniť popisku vlastnosti Učenca.
« Poslední změna: Červenec 27, 2023, 17:38:06 od tono »
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #376 kdy: Srpen 01, 2023, 15:28:37 »

Mám už vytvorené všetky vlastné questy. Milhaus mi pomohol s korektúrou gramatiky a úpravou štylizácie viet, takže by som tie nové úlohy mohol aj vydať. Lenže ako sa tak na to dívam už priamo v hre,  nie je to ono. Tá diakritika(háčky, čárky) tam proste musí byť, inak to vyzerá príšerne lacno a amatérsky. Ako by to ani v hre nemalo čo robiť. A samozrejme pokiaľ do skriptu vložím text s diakritikou, tak ho hra dokonale zmrví.
Písal som už o tom Rodrilovi aj GrayFace, ale stále žiadna odpoveď.
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #377 kdy: Srpen 06, 2023, 21:21:35 »

Nikto sa mi neozval, takže pomôž si sám. Stiahol som všetku dostupnú dokumentáciu ohľadne MODovania série MM. Nemám už toľko voľného času, ako v prvej polovici roka. Ale počasie stále stojí za figu a tak som sa do toho pustil. Zdá sa, že som tú prekliatu diakritiku nakoniec zdolal a prinútil hru aby ju zobrazovala správne(aleluja), aj keď teda riadnou okľukou čo je podobné, ako si nohou škrabať ucho :)  Ale tých pár desiatok riadkov strojového kódu naviac stojí myslím za to. Tie nové questy teraz fungujú máličko odlišne, takže ich bude ešte treba doladiť, ale pokiaľ nie je nejaký limit na počet riadkov, mohlo by to takto kompletne aj fungovať. Okrem toho, že sa texty omnoho lepšie čítajú, krásne zapadnú do samotnej hry ako by tam vždy boli. Samozrejme ich kvalitu nech ohodnotí niekto iný. Podstatné je že teraz sa diakritika už zobrazuje nielen v dialógoch, ale aj questbooku a awards . Diakritiku bude možné použiť aj v záverečnom merge queste v novej lokácii, ale Rodril sa v ňom neustále vŕta a vylepšuje, takže ešte počkám.

Celkom sa divím, že nikto z tých čo robili iné jazykové mutácie, nevytvorili ani jeden vlastný quest.

A vlastne sa aj divým prečo to do pekla neprekladám do Slovenčiny ?  :D
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #378 kdy: Srpen 08, 2023, 14:50:20 »

Tak jako ve Slovenštině by to bylo určitě zajímavý :).
IP zaznamenána
This is the end ...

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #379 kdy: Říjen 28, 2024, 11:06:11 »

Brzo to bude rok od poslední verze Merge Modu, vypadá to na nějakou další aktualizaci nebo už to autoři zabalili?
IP zaznamenána

stiff1993

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #380 kdy: Říjen 29, 2024, 18:36:32 »

Poslední update byl 17.10.2024 Ale nikde nemohu najít co ten patch obsahuje, nebo opravuje za chyby..
"Apply 17.10.2024 patch - extract into your game folder, replacing existing files."
Zdroj: https://www.celestialheavens.com/forum/10/16657
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #381 kdy: Říjen 30, 2024, 07:11:17 »

Brzo to bude rok od poslední verze Merge Modu, vypadá to na nějakou další aktualizaci nebo už to autoři zabalili?

Nejaký čas som to ešte sledoval, ale už to nie je o opravách ale o úpravách. Prišli tam ľudia ktorý majú bláznivé myšlienky všetko za každú cenu meniť až sa divým, že im to autor merge stále "žerie" a neposlal ich už s tým do prdele. Každá úprava totiž spoľahlivo rozbije celú hru vrátane jej lokalizácie a prínos je nulový.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #382 kdy: Říjen 30, 2024, 10:46:55 »

Aha, já vždycky jednou za čas mrknu na hlavní stránku.

https://www.celestialheavens.com/forum/topic/16657

Ale pořád tam je last update 5. 11. 2023, tak to pak neřeším.

No jo, je opravdu škoda, kam se to posunulo. Přitom když to oznámili, tak jsem byl nadšenej a ten koncept je přímo pro mě. Teď už to půjde asi úplně někam jinam. Škoda, no..
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 24 25 [26]