Takže. Po tom co mi kočka blbka smazala celej napsanej příspěvek. Znovu.
Snažila jsem se někam dostat s tou dějovou linkou navíc. Jenže to prostě nejde. "Sežeň tyhle itemy" fajn, neni problém. Tady jsou. "Ok, ještě tyhle itemy". Ok, dobře, fajn. "Ještě potřebuju tyhle další, abysme mohli pokračovat" ... no dobře. "Super, už potřebuju jen xyz." Ok, demence, ale dostala jsem. "Takže teď se do toho můžeme pustit, sežeň abc!" ... ... ok, tady máš abc? "Bezva, tady je další seznam!" Tak zhruba tady jsem to vzdala. Ničemu nepomáhá, že itemy co chce jsou random drop a člověk jich běham hry spotřebuje/prodá tuny. A pak na ně dostane q. Nevim, jestli ta linka někam vede a pomalu o tom pochybuju.
Pojďme mluvit o magii a bonusech k ní. Kolik artefaktů s bonusem k černý magii je ve hře? Pět. Stackujou? Ano. Jde mít skill na více než 60ti bodech? Ano. Tedy, bodů se dá přidělit 60, ale bonusy jdou přes limit. Jakej je tedy maximální skill v černý magii u licha? Dle mejch výpočtů 210. Nemám licha a ještě nejsem na 60ti, ale přikládám foto pro ilustraci. Škoda že většina magií má jen dva bonusy a přilba s bonusem k bílý neni. Protože ty buffy začínaj stát za to. Opět přikládám ilustraci, říkám tomu "do mnichů se neserte". Holka je nedotknutelná. Hromada HP, uhejbání, lifedrain na zbrani, regenerace... sice nemám nejvýkonnější staffku, ale myslim že ta damage začíná vypadat velmi hezky.
Jinak, zdá se, že blastery maj vzpamatování 5. Jenže proti nabolsterovanejm mobkám je to efekt 0,0 na druhou. Zkoušela jsem je dát celý partě a jít zabíjet následovníky baa. A to jsou asi nepřátelé, na který to doporučim. A nebo je prostě sejmu 120ti bodovym vysátim duše a je pokoj. Čááj.
U mýho mintauřího paladina v inventáři můžete vidět fialovou knížku co slouží k portování mezi světama, první tři itemy na q, který nejsou random drop a spoustu lamp, za který se v mm6 kupovaly drahokamy, ale tady fungujou prostě jako lampy ze sedmičky.
Taky se můžete podívat na obrázek lučištníka Bruna, kterej se ke mě pokusil přidat. Problém je, že Bruno neumí s lukem ani s dračíma magiema :-D. Chudák neví čí je.
No, a čekejte nějaký pokračování, zas až bude čas.