Pořád jsem nepřišel na to, jak se dostat z jednoho světa do jiného. Městskou bránu už umím, ale skrz ní to asi nejde a žádný spešl předmět jsem na to nenašel.
Těch míst je více, musí se tam objevit hláška že místo je naplněno magickou energií...nebo něco podobného... MM6 - Sorpigal po vypití fontány s magií
MM7 - Tularean forest - věž na ostrově se stromem povyšujícím hraničáře (podruhé)
MM8 - Dagger Wound Islands - uprostřed jezírka na prvním ostrově u hl. města..
nicméně po získání Lloydova majáku je nejjednodušší označit si jedno místo v každém světě a portovat se.
Jo, budu to muset vyzkoušet. Lloydův maják už mám u druida, ale asi počkám, až povýším po druhé všechny postavy.
Přemýšlím, že bych rytíře z party vyhodil a vzal někoho užitečnějšího
. Ty NPC, co hra generuje, zdá se se generují opravdu náhodně, ale drží zhruba level s hrdiny (a asi berou to, na jak velký level se hrdina může dostat, ne jaký reálně má) a taky jsou zřejmě povýšené dle toho, jaké úkoly hráč již splnil. Tedy případný další druid, nebo podobné povolání, by měl být podobný mé hlavní postavě.
Taky mi tedy chvíli trvalo, než mi došlo, že vetešníci v 6tce se přeměnili na alchymisty a někteří asi generují i černé lektvary (Blackshire), ale zdá se, že prodává pořád stejné a zvyšují jen odolnosti proti magiím (ty, co má).
Obchodování bude asi nějak zabugované, nebo v 6tce prostě nepočítají obchodníci s velmistrovskou úrovní. Budu muset to zkusit, jestli budou věci prodávat za skutečnou cenu i v jiných světech, pak by velmistr asi neměl žádný smysl. (a nebo je špatně popisek v češtině a velmistr dělá něco jiného)