Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Leden 16, 2025, 21:43:41
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 6 7 [8]

Autor Téma: Český preklad do MM6-7-8 merge  (Přečteno 32398 krát)

tono

• Zasloužilý člen
Re:Český preklad do MM6-7-8 merge
« Odpověď #105 kdy: Srpen 15, 2023, 09:04:42 »

Jupíjájou, super.:-)

Konečně něco pro mě, juchů.:-)

Jen tak mimochodem, jak je možné, že se Ti zobrazuje počet smrtí 0, když je to 0? Taky novinka v této verzi Merge?

A jinak díky, udělal jsi mi fakt radost, tak mám konečně důvod se do Merge pustit.:-)

Zatiaľ sa moc neteš. Rodril je zavalený opravami chýb, ktoré spôsobil s novou verziou. Len odo mňa má šesť podnetov. Pravdepodobne mu budem ešte musieť tie denníky aspoň raz pripomenúť :) Mimochodom na celestialheavens.com je jeden nick "veselykralicek". Nie si to náhodou Ty ?
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #106 kdy: Srpen 15, 2023, 09:28:05 »

Ano, ano, to jsem já. Dávám si to tam, kde je Ivan obsazenej, což je upřímně skoro všude.

Tak samozřejmě, že to rozehraju opatrně a klidně si počkám na aktuální verzi, ale potěšilo mě, že se i tohle začalo řešit a že se to konečně dalo do pohybu..
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #107 kdy: Srpen 15, 2023, 13:12:06 »

Ano, ano, to jsem já. Dávám si to tam, kde je Ivan obsazenej, což je upřímně skoro všude.

Tak samozřejmě, že to rozehraju opatrně a klidně si počkám na aktuální verzi, ale potěšilo mě, že se i tohle začalo řešit a že se to konečně dalo do pohybu..

No aspoň vidíš že som na teba nezabudol :D Keď som riešil diakritiku v nových questoch, prelistoval som kompletne ich celý web. To čo som potreboval som síce nenašiel, ale našiel som tam tvoje príspevky. Formuloval si ich dobre, ale to Rodrilovi nestačí. Tiež som mu písal, dokonca aj na súkromný mail, ale až keď som presne vypísal čo konkrétne chcem odkiaľ kam presunúť a pridal mu aj príslušné save, začal sa o to zaujímať. Takýmto spôsobom už opravil aj veci čo tam boli špatne od začiatku vývoja merge. Ale to mu nepíš, lebo teraz opravuje len chyby v novej verzii :)
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #108 kdy: Srpen 16, 2023, 00:31:16 »

No, to muselo dát upřímně spoustu práce a hlavně času to fórum celé přečíst.:-D

Mě by odzbrojil asi jen ten pohled na to, jak je to obří.:-D
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #109 kdy: Září 23, 2023, 19:59:34 »

Tak jsem se do toho pomalu znovu pustil a je pravda, že nějaký posun tam určitě je. Minimálně v tom, že už se spousta věcí opravdu nezapisuje do sekce Různé v deníku. Ale úplně ideální to asi taky ještě nebude. Je vidět, že přidávat nový obsah je evidentně důležitější než opravovat současný stav nebo hru jen vylepšit někomu, kdo o nový obsah vlastně ani nestojí. Takže to asi ještě pustím na pár měsíců / let k ledu a pustím se do toho, až to bude vyladěnější.

Mimochodem, nevíte někdo, jestli nejde nějak vypnout ta Debug Console, abych pro každém loadingu nemusel odklikávat dva nějaké výpisy erroru či co to je?
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #110 kdy: Září 24, 2023, 12:46:11 »

Tak jsem se do toho pomalu znovu pustil a je pravda, že nějaký posun tam určitě je. Minimálně v tom, že už se spousta věcí opravdu nezapisuje do sekce Různé v deníku. Ale úplně ideální to asi taky ještě nebude. Je vidět, že přidávat nový obsah je evidentně důležitější než opravovat současný stav nebo hru jen vylepšit někomu, kdo o nový obsah vlastně ani nestojí. Takže to asi ještě pustím na pár měsíců / let k ledu a pustím se do toho, až to bude vyladěnější.

Mimochodem, nevíte někdo, jestli nejde nějak vypnout ta Debug Console, abych pro každém loadingu nemusel odklikávat dva nějaké výpisy erroru či co to je?

Pokiaľ ti vyskakujú chybové hlášky, tak to máš rozbité :)

Stiahni si túto verziu. Potom stačí len nainštalovať čistú MM8 a do nej skopírovať(prepísať) všetky súbory z archívu.
https://www.svetmightandmagic.cz/forum/index.php?topic=1245.0

Alebo môžeš počkať na úplne novú verziu, ktorá už bude obsahovať aj posledný patch Rodrila [23.07.2023] ;)
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #111 kdy: Září 24, 2023, 20:25:31 »

IP zaznamenána
Strana: 1 ... 6 7 [8]