Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Leden 30, 2025, 19:33:39
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Might and Magic X Legacy na WIN XP SP3 (32bit)  (Přečteno 7844 krát)

Angelos

• Nováček
  • *
Might and Magic X Legacy na WIN XP SP3 (32bit)
« kdy: Leden 19, 2014, 13:25:40 »

Dobrý den,

Prosím Vás potřeboval bych poradit, zda mi půjde  Might and Magic X Legacy na počítači:

Procesor: AMD Phenom(tm)  II X2 565 (3,42 Ghz)
Operační pamět: 4GB RAM, (ale systém obslouží jen 3,25GB)
Grafická karta: AMD Radeon HD 6700 series

Operační systém: Windows XP Profesional SP 3 (32bit) - obslouží jen 3,25GB paměti  (ačkoli mám fyzicky 4GB RAM)  a v min. požadavcích jsou 4 GB RAM

Půjde mi hra nainstalovat a hrát na tomto počítači?

Předem děkuji za odpověd.

Angelos
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #1 kdy: Leden 19, 2014, 16:33:53 »

viz odpověď na Váš email:

Dobrý den,

finální požadavky byly na počátku záměrně nastaveny o něco vyšší, hlavně kvůli špatné optimalizaci. Postupně se to lehce zlepšilo a u final release je slíbeno, že to bude už vyřešené. Hrál jsem to na konfiguraci:

AMD Phenom X4 (asi 3,4 GHz, podle mě to ale víc jak 2 jádra stejně nevyužije),4GB RAM, grafika Radeon HD 5770, operační systém Windows XP SP3 32-bit.

Počítač to sice vytěžovalo slušně, ale nějakých vyslovených problémů jsem si nevšiml. Hratelné to bylo a kupodivu se svižně načítaly i loadingy mezi oblastmi. Asi bych se toho neobával. U mě se jen změnily Windows na 8.1, sestava je stejná, takže jsem taky zvědav, jak to bude u final release vypadat. Horší to podle mě už ale nebude. Pokud to šlo nyní, půjde to i potom.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
« Odpověď #2 kdy: Leden 26, 2014, 15:17:59 »

Zdravim.

Být tebou si přečtu forum oficiálního webu. Páč zkušenosti s hraním na Windows XP (32b) jsou špatné. Nejde zvuk a blbne grafika
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: Leden 26, 2014, 20:39:48 »

Včera jsem ty požadavky shrnul v článku Technické informace ke hře.

Ve skutečnosti je to horší. Sestavou jsem podle nových požadavků mezi střední a doporučenou, Act I jen drobné zádrhele, ovšem jakmile jsem dorazil do lesů okolo Seahavenu, tak to v určitých místech docela dost drhne a občas se nenačtou textury lesa, takže krásně vidím, kde kdo stojí :) Na jihu už zase v pohodě.
IP zaznamenána
This is the end ...